Når Instagram ikke er stor nok til ens ambitioner

Ja, hvad fanden gør man så?

Så opretter man en blog, hvor man har mulighed for at folde sit talent ud, og hvor Instagram ikke kan slette de billeder, man gerne vil lægge op.

 

For et par uger siden kontaktede en af mine venner mig og sagde, at jeg lige skulle udnytte ham og hans viden omkring mediebranchen og sociale medier. Han sagde: ”Katrine, du er simpelthen så fantastisk, intelligent og fascinerende (I’m paraphrasing here, but that’s what he meant), og du har så meget på hjerte, at en Instagramprofil ikke er nok”. Og jeg måtte jo give ham ret.

 

I, der har fulgt med på min Instagram i mere end et par uger, ved, at jeg altid har skrevet på dansk, men pludselig ændrede det til engelsk (hovedsageligt fordi jeg savnede at skrive på engelsk, men også lidt, fordi to Chippendales fra Las Vegas er begyndt at følge mig. Og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg skal giftes med en af dem, og derfor er det vigtigt, at de forstår, hvem jeg er og hvad jeg skriver om). Jeg begyndte også at skrive nogle længere feministiske posts, fordi … well, det er det, jeg har lyst til at bruge min tid på. Problemet med det er, at det er ret trættende at skulle skrive lange tekster på en mobil (især fordi jeg lider af autocorrect-vrede, hvilket betyder, at jeg råber og skriger af min telefon, når jeg skriver ’analplug’ og det bliver ændret til ’absolut’, don’t you fucking judge me, autocorrect), plus det er svært at skulle linke til artikler/undersøgelser/interviews, som understøtter mine pointer, i en Instagrampost. Så derfor har jeg oprettet denne blog. Her kan jeg helt selv bestemme, om jeg vil tvære brystvorter ud i hovedet på jer eller ej (hvilket de yderst opmærksomme har lagt mærke til, at jeg allerede udnytter). Men endnu vigtigere, så kan jeg skrive gennemarbejdede indlæg omkring alt, hvad jeg har lyst til.

 

Så dette var mit lille velkommen-indenfor-indlæg. I morgen kommer der et “rigtigt” indlæg, sådan et med meninger og viden. I mellemtiden kan I lytte til nogle af de podcasts, jeg har været med i, som ligger under Lyd, eller læse nogle af de klummer, jeg i årenes løb har skrevet for Politiken, Berlingske og Eurowoman, og de ligger under Klummer.

Hav en fin torsdag, bishes.

(Visited 4.096 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *