De 10 (faktisk 12) mest delish mænd

Det er fredag. Vi er liderlige, og vi skal ud og svinge med vores kønsdele i aften. Derfor føler jeg, at vi alle vil sætte pris på en liste over mænd, jeg gerne vil være nøgen med, right? Right.

 

  1. Idris Elba

 

Hvis han bliver den nye James Bond, så vil jeg rent faktisk bruge tid på at se de film. Det var først efter jeg så serien Luther, for et par uger siden, at jeg begyndte at tænke på Idris som en mand, der bestemt burde bo under min seng, så jeg altid kunne hive ham frem og råbe af ham, så han ville blive sur, så vi kunne have angry sex. Jeg føler, at han ville være sådan en mand, jeg ville have klam – men lækker – madsex med. Vi ville sikkert kaste håndfulde af guac på hinanden og aggressivt slikke det af hinanden. Og så forestiller jeg mig, at Peter Serafinowicz ville sidde på en stol ved siden af os, og læse nogle erotiske noveller højt for os.

 

  1. Michael B. Jordan

 

Sorry, what?! Is this guy even real? Jeg ved faktisk ikke, om jeg ville være nøgen med ham, for jeg ville ende med at hade min egen krop helt enormt. Jeg har lyst til at bruge hans kæbe som brevvægt. Hvis man altså stadig havde brug for brevvægte. Jeg ville begynde til kurveflet, hvis han underviste i det. Hvis jeg var sammen med ham, ville jeg klippe mine øjenlåg af, så jeg aldrig kunne blinke og gå af glip af hans ansigt i bare et splitsekund.

 

  1. Tyler Hoechlin

 

Jeg kan slet ikke håndtere, hvor perfekt hans næse er. Den næse skal udstilles på Louvre, efter hans død. I det hele taget er hans ansigt ret perfekt. Jeg kunne bruge hans kindben til at snitte grøntsager, som jeg kunne fodre ham med, mens jeg selv ligger i en sækkestol og æder kæmpe mængder af Marabou. Bagefter ville jeg få ham til at squatte og hyle som en ulv, mens jeg sad på hans skuldre. Nøgen. Selvfølgelig.

 

  1. Vincent Cassel

 

Han skulle altid massere mine fødder, mens han sang franske sange. Jeg kan ikke fransk, så han kunne egentlig bare synge en eller anden madopskrift. Vincent har helt sikkert en eller anden bizar fetich, som man aldrig har hørt om. Noget med at trække sin forhud så langt ud som muligt og hælde noget hvidvin ned i den lille ”hule”, og derefter klemme forhuden sammen over vinen, ryste dilleren lidt og squirte hvidvinen ind i min mund. Og jeg ville elske det.

 

  1. Harry Shum Jr.

 

Han skal bære makeup som i Shadowhunters og danse som i Glee, og jeg vil sidde og beundre hans moves og kaste penge efter ham. Når han bliver træt af danseriet, lægger han sig ned på en chaiselong, og jeg begynder at barbere hans ben, mens han fortæller mig om hvordan det er at kysse med Matthew Daddario. Bagefter deler vi en overmoden melon, mens vi har intens øjenkontakt og bliver mere og mere fedtede af al melon-juicen.

 

  1. James McAvoy

 

Hvis filmen Split har lært mig noget, så er det, at James er ekstremt god til rollespil. Vi ville aldrig lære hinanden ægte at kende, for vi ville altid spille en eller anden karakter. Om mandagen ville jeg være en so, som skulle insemineres, og James ville være bonden, der skulle stå for insemineringen. Om tirsdagen ville jeg være James’ stedmor, der ville straffe ham for ikke at have vasket piskeriset op efter at have bagt en kæmpe sandkage. Om onsdagen ville jeg være en gammel, GAMMEL kone med leverpletter og tyndt, gråt hår, og James ville være en ung og spændstig fyr, som ville komme til min undsætning, da jeg er ved at tabe min pose med dagligdagsvarer. Han ville hjælpe mig hjem og som tak ville jeg give ham et tandløst blowjob. Og jeg har ikke fundet ud af, hvad der skal ske resten af ugen, men det skal nok komme til mig.

 

  1. Nick Kroll

 

HVORFOR HAR NICK IKKE HAFT HOVEDROLLEN I EN ELLER ANDEN KÆMPE HOLLYWOOD ROMCOM ENDNU?! Jeg blev instantly forelsket i Nick, da jeg så hans (og John Mulaneys) åbningstale til the Independent Spirit Awards i foråret. Efterfølgende brugte jeg al min fritid på at se ALLE interviews med ham, der ligger på nettet, alle film og serier, han har været med i, og lyttede til alle podcasts, han har været med i. Nogle ville måske mene, at min forelskelse nærmede sig besættelse. Til dem, har jeg kun en ting at sige: SHUT UP! YOU DON’T KNOW REAL LOVE!

Hans smil, øjne, grin, humor, og hans helt fantastiske læber. Jeg er overbevist om, at Kylie Jenner fandt på den der lip challenge, efter hun så Nicks læber.

 

  1. Jason Mantzoukas

 

Da jeg var i Las Vegas tidligere i år, skulle jeg forklare min bf Joy – og nogle andre – hvor vild i varmen Jason gør mig. Jeg forklarede det således: ”Jeg vil flette hans hår i én stor fletning, bruge en masse hårspray til at gøre den helt stiv og hård, og så vil jeg bruge den som en dildo, så jeg kan pille hans hår ud af min fisse i flere år efterfølgende.” Jeg kan røbe, at hverken Joy eller de andre, der var til stede, var begejstrede for min forklaring. Men ikke desto mindre, så er det sådan jeg har det med Jason. Og kunne jeg kneppe en stemme, så skulle det være hans.

 

  1. Charlie Brooker

 

Manden bag serien Black Mirror gør noget godt for mit underliv. Hans sarkasme, spydighed og pessimisme har alle dage gjort mig liderlig. Vi ville citere linjer fra Orwells 1984, mens vi hadkneppede hinanden. Vi ville være grimme og svedige, og lave lyde, som mindede meget om de lyde brunstige moskusokser laver. Lavede vi et sexbånd, ville ingen se det.

 

10. En firkant med Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch og Daniel Sloss

 

De er alle sammen pikkelækre. De er naturligvis ikke kun sammen med mig på skift, de er også sammen med hinanden. For jeg kampelsker at se mænd have sex med mænd. Efter al sexen ville vi ligge i ske under et rødt satinlagen. Hvis vi lavede et sextape, ville alle købe det.

(Visited 1.652 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *