Bare jeg dog havde en diller

 

Jeg lider af en gedigen omgang penismisundelse. Mænd taler altid om deres pik, og de slasker den rundt overalt, både metaforisk og bogstaveligt. De kan lave helikopteren. De kan stå op og tisse. De kan hænge tekstiler til tørre på deres erigerede lem. De kan … ja, det var vel egentlig det. Men jeg vil også prøve at klaske mit kønsorgan op ad mit lår og slå en høj latter op, fordi det simpelthen er så morsomt.

 

Jeg vil gerne have en kæmpe, lyserød og kødfuld pik, hvor man skal bruge begge hænder for at onanere. Blodårerne skal være store og altid pulsere lidt, så man ikke er i tvivl om, at den er i live og klar til leg når som helst. Den skal veje ligeså meget som et etårig barns arm, og den skal selvfølgelig have et navn. Otto Brandenburg? Det er et godt pik-navn. ”Vil du se min Otto Brandenburg?” Ja, det kan sgu et eller andet.

 

Jeg er sikker på, at jeg også ville få en meget mere swag gangart, hvis jeg havde en kæmpe kødpølse mellem benene, fordi jeg ville blive nødt til at gå med let spredte ben og sætte farten lidt ned, for ikke at klemme den mellem mine lår, og det ville få mig til at se ekstra cool ud. Cool mennesker har nemlig aldrig travlt. De ved, at verden venter på dem. De ved, at alt indretter sig efter dem. Kommer de for sent til et møde, så var det i virkeligheden mødet, der havde den frækhed at starte for tidligt.

 

Jeg vil gerne penetrere. Ikke menneskeåbninger; jeg vil bare gerne bryde en eller anden overflade med min diller. Jeg tror, man må føle sig mægtig, når man gør det. Jeg føler allerede en eller anden sær tilfredsstillelse, når mine fingre river en plastikpose op, så jeg forestiller mig, at det må være endnu vildere, hvis man kan bryde gennem et eller andet med sit kønsorgan.

 

Jeg har dog én frygt. Hvis jeg havde en stor pik, så er jeg bange for, at jeg ville blive ego i sengen. Når kvinder taler om sex (hvis der er tale om sex med mænd), så bliver der lagt utroligt meget fokus på størrelsen af hans pik, og det har jeg personligt aldrig helt fattet. Jeg mener, stor pik er da ikke lig med god sex. Men det er som om vi kollektivt er blevet enige om, at hvis man får sin vagina penetreret af en enorm diller, så kan det umuligt være andet end himmelsk. Derfor ville jeg nok blive en selvcentreret idiot, hvis jeg havde en kæmpe pik. Jeg forudser, at jeg ville bygge et lille alter til den, efter at have haft den i ganske få måneder. Og jeg tror desværre også, at jeg kunne finde på at sende dick pics. Nok ikke for at score, men fordi jeg ville være så uudholdelig stolt af min penis, og mine venner ville blive trætte af at høre på mig tale om den hele tiden, så jeg ville blive nødt til at søge fremmede mennesker, som kunne høre om den og kigge på den.

 

Måske er det bare meget godt, at jeg ikke har en pik. Jeg ville ikke kunne administrere det. Jeg ville sgu nok blive lidt som en mand. Og det er ingen af os tjent med.

(Visited 1.097 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *