Støt mig

 

Jeg får dagligt spørgsmål omkring alt muligt inden for feminisme, og jeg vil gerne svare på dem alle sammen. På bloggen vil jeg løbende skrive indlæg om alt det, jeg bliver spurgt om, men det er et stort og krævende arbejde for mig, og jeg lægger meget tid og energi i mine indlæg. Jeg bruger tid på at researche de forskellige emner, jeg læser stakkevis af bøger, jeg nærstuderer statistikker og samfundsanalyser, jeg analyserer film, serier og bøger ved hjælp af Queer Teori, jeg læser tørre lovforslag igennem og jeg lytter til timevis af universitetsforelæsninger. Alt dette, fordi jeg brænder for feminisme og gerne vil være med til at oplyse andre om alle de forskellige underkategorier, der findes.

“Men Katrine, hvis det er din passion at viderebringe information og viden omkring feminisme, så bør du gøre det gratis”.

That’s not how the world works, hon. Jeg har regninger, der skal betales – ligesom alle andre – og hvis jeg skal kunne lave et ordentlig stykke arbejde, så kræver det, at jeg bliver betalt, så jeg kan bruge mere tid på research og skrivning. Og hvis du sætter pris på at blive klogere på dette område, og at jeg laver så meget research og serverer det for dig, så er et pengebeløb en fin måde at vise din taknemmelighed.

 

Derfor: Hvis du digger, hvad jeg laver, så kast penge efter mig.

 

MobilePay: 60 23 48 61

 

Eller

 

PayPal.Me/glitily

 

Møs møs

(Visited 5.540 times, 1 visits today)